tisdag 26 september 2017

Buster

 Har inte skrivit så mycket om kiosken även om det faktiskt hänt saker med den, har åsikten att målning och snickerier är saker som ska avhandlas sparsamt på en Motorcykelblogg, kan sänka kvaliteten på innehållet till en icke ringa låg nivå.
Hursomhelst så har dekaltrimningen börjat nu, gamla tidningar, affischer har hittats och mer ska dit.
Bustern ovan är kul för mig, inte bara för att Fundin är på framsidan utan att den dag som er bloggare föddes fanns just detta nummer i tidningskiosken.
Min far kanske stod på i kiosken på Finspångs BB och funderade på om en likadan Buster skulle inhandlas i väntan på nedkomsten så han skulle kunna roa sig mellan Pall Mallen med annat i sin nervösa väntan.
Nu var det inte så även om Speedway skulle kunnat locka, pappa Rune lämnade enligt sägnen av mamma Sickan och åkte hem och sov efter att ha jobbat natt och lät naturen ha sin gång utan hans vidare inblandning.
 Snart kanske vi öppnar, då är du välkommen Lennart och ni andra som hjälpt till.
Om du har något att bidra med som kan passa i en kiosk av sen sjuttiotalsmodell så var ej blyg, gör din röst hörd.

7 kommentarer:

  1. Klockan elva till två på lördag (29/9) kommer vi ha öppet. Alla är välkomna men endast Lennart får garanterat gratis fika.

    SvaraRadera
  2. Lördag är den 30/9. Vilken dag menar du?? / din webbläsare.

    SvaraRadera
  3. 30/9 som är närmaste lördag ska det vara

    SvaraRadera
  4. Hörrödu Thomas, jag skulle kanske kunna printa några tidenliga affischer till kiosken som bidrag, det gäller att hitta original som duger dock... vilket årtal gäller?

    SvaraRadera
  5. Thomas; sen sjuttiotalsmodell? Ser mer ut som sen femtiotalsmodell, i bästa fall. Vilken tidsperiod letar du prylar ifrån?

    SvaraRadera
  6. Kiosken är byggd 1963 tror vi, las ner vintern 1989, sjuttio/åttiotal känns som en bra tid som jag själv kan komma ihåg lite från.

    SvaraRadera