torsdag 24 augusti 2017

Båt

 Har smitt om det system som fanns på Bimotan så det passar på sin nya arbetsplats, allt sånt här tar en massa tid men nu så sitter det där det ska. Kortat och vinklat med nya fästen.
 Sen så är det så att vi har en massa båtar eller bellypans som de heter på annat språk och det var ju bra det, hittade en lämplig som nu sitter där den ska. Finns fortfarande kvar om du behöver, finfina med högkvalitet, 750 kr styck.
Imorgon så jobbas det vidare, kommer hämt gult guld då i norra Stockholm samt bromsoksadapters i Kolsva, på fredag är den klar.

2 kommentarer:

  1. Är det ofta bellypan's behövs? Tanken förstår jag och från en engelsman förhindrar det säkert lite droppar. Men motorhaverier utan nerlägg, hur ofta händer det?

    SvaraRadera
  2. Det är regel på detta och en bra sådan enligt mig då jag fick lobba i flera år för att den skulle införas i Classic racing. i modern racing har det varit obligatoriskt länge.
    Släpp ut 25 st gamla racers på en bana och det kommer nästan garanterad bli oljespill. Sen regeln kom förra året har oljesaneringarna nästan försvunnit.

    SvaraRadera