tisdag 3 juli 2012

Bakker Suzuki 750 R

Har idag varit i Lisjö och upplevt riktig glädje, i detta fall min egen. Den Bakker som lämnades in för ett par månader sedan hade potential att bli bra, den var däremot riktigt ful med taskiga lösningar och en vidrig kåpa från en Kawasaki ZX9R. Kåpstagen var proffsigt tillverkade av kromade kopparrör som passar bra för vattenledning men inte den uppgiften, elsystemet var hemskt, reglage åt skogen och så vidare.
Den unge mannen på bilden är den som till stor del har gjort förvandlingen till den vita skönhet som syns på bilden. Med lite hjälp av sin far och farbröder så är den nu i lysande skick, allt uppenbar knas är nu borta, massor med fina detaljer har tillkommit, plasten sitter som den ska, gaffel och bromsar är genomgångna, fälgarna är lackade och de nya rosa handtagen är najade. Ska försöka ta en tur till åsen nästa vecka för test. Sigge som namnet är på den unge mannen är femton år gammal, det finns hopp för dagens ungdom trots allt.
Vill verkligen tacka för det fina arbetet som har utförts i Lisjö på min cykel, bra jobbat jag återkommer gärna. Ska ta lite mer bilder så ni kan gotta er en annan dag.

2 kommentarer:

  1. Lisjö, är det en verkstad? Eller är det något alla skall känna till per definition.

    SvaraRadera
  2. Lisjö är en by som ligger i Västmanland. Om man ska kroma något så är Lisjö Krom top notch i branschen. Om man ska få en Bakker fixad så kanske det kan bli svårare men inte omöjligt.

    SvaraRadera