onsdag 30 maj 2012

Bakker 1100R

Fick idag lite bilder på en Bakker som vi har skickat lite delar till, cykeln är turligt och oturligt nog inte till salu men frågan ställdes i fall att. Min Bakker som är lite äldre har utlovats vara klar inom en vecka, kommer bli som julafton att få se den i nu acceptabel kostym och färdig för racing. Med julafton menar jag så som det var när man var liten, som vuxen har det inte haft samma tjusning med den högtiden. Allt var bättre förr.

2 kommentarer:

  1. "Allt var bättre förr, allt var bättre förr" Anar vi en liten fyrtioårskris? Ingen anledning till nått sånt! Ganska säkert har du mer fritid nu, mer slantar, roligare jobb, snyggare fru (jo, kvinnor blir vackrare av mognad), äldre barn som ger ännu fler skäl till glädje, framgångsrik racingkarriär i fler klasser osv...
    Dessutom är 96 oktan inget att sakna, ett mellanmjölksalternativ som ingen med stake brydde sig i. Annat var det med 93 oktan, ett bränsle för den stolta arbetarklassen!

    SvaraRadera
  2. Förr fanns det en kanal på TV, ringa gorde man från en fast punkt, rökning var ofarligt, en Yamaharacer kostade lite mer än en CB750. Frun är dock snyggare nu än förr.

    SvaraRadera